Prikkel jezelf met BreinPrikkels en ontdek je innerlijke ezel

BreinPrikkels

Iiieeeee Aaaahhhh! Onze innerlijke PR ezel wordt geprikt en reageert daarop met behulp van zijn associatiemachine, ons brein. Wat moet ik hier van vinden, wat betekent het voor mij! Kun jij je innerlijke PR ezel herkennen?

Bestel Prikkel jezelf / PR ezel

Iiiieeeee Aaaahhhhh, herken je innerlijke PR ezel!

De associatiemachine, ons brein

Van kosmos tot lieve heersbeestjes, alles komt aan bod. Is dat niet wat veel? Wat chaotisch? Nee, want het boek is een verzameling bij elkaar geraapte associaties en illustreert de werking van ons brein, onze associatiemachine.

BreinPrikkels

Onze realiteit wordt in behapbare brokken gehakt, die weer met touwtjes in ons brein aan elkaar worden gehangen. Sommige associaties zijn "logisch" andere persoonlijk of toevallig. Zo lijmt ons brein alles weer aan elkaar, of dat nou klopt of niet.

Van kosmos tot lieve heersbeestjes, alles komt aan bod, net zo ongeordend als de realiteit.

BreinPrikkels en ander gereedschap

Dit boek bevat 108 BreinPrikkels, geen waarheden, maar perspectieven om jezelf, je eigen denken te onderzoeken. Welke associaties maak jij? Wat prikkelt je en waarom? Een ander bijgesloten gereedschap is "de lens der waarheid", die je kan helpen wat afstand te nemen en vragen te stellen voordat je reageert. Wie beweert dit eigenlijk, wat zou er achter kunnen zitten? Spreekt iemand voor zichzelf, of voor een ander.

BreinPrikkels Bestel Prikkel jezelf / PR ezel


Waar gaan de BreinPrikkels over?

Owja, de inhoud, die vergeten we tegenwoordig nog wel eens, bedolven onder een dikke laag mooie make-up. De BreinPrikkels zijn zeer divers en verspreid over de volgende categorie:

 • Mens: Inzicht, bewustzijn, psychologie
 • Maatschappij: Economie, geld, eigendom en cultuur
 • Natuur: Milieu, dieren, planten
 • Weten-schap: Techniek, structuur, abstractie, denken
 • Spiritualiteit: Bewustzijn / mindfulness, geloof, religie, oneindigheid, gevoel, vertrouwen
 • Kosmos: Universum, realiteit, samenhang

Het boek; Prikkel jezelf / PR ezel

Na veel denken, corrigeren, verdubbelen van het oorspronkelijke aantal BreinPrikkels (nu 108!), vormgeven, layout corrigeren, verwijderen, toevoegen en opnieuw corrigeren is hier dan eindelijk het boek: Prikkel jezelf met 100+ BreinPrikkels. Het was een enorme klus, maar ik ben trots op het resultaat.

Prikkel jezelf met 100+ BreinPrikkels €25,-

ISBN/EAN 978-90-819297-1-4

 • 108 BreinPrikkels
 • 11 hulpmiddelen om je brein te onderzoeken
 • 200 full-color A5 pagina's (210x148mm)
 • Gratis verzending
 • Gratis koelkastmagneet (op = op)

Je kunt het boek bestellen via de website. In de meeste gevallen, vandaag besteld, morgen in huis! Prikkel jezelf is ook verkrijgbaar via Bol.com

Bestel Prikkel jezelf / PR ezel

Vragen of meerdere exemplaren afnemen?

Neem contact op via de website of via Twitter

Mijn ambitie is in een tiental zinnen te zeggen wat ieder ander in een boek zegt, - wat ieder ander in een boek niet zegt... Friedrich Nietzsche Prikkel jezelf met BreinPrikkels Prikkel jezelf met BreinPrikkels Prikkel jezelf met BreinPrikkels Prikkel jezelf met BreinPrikkels "Iiiieeeee, het prikkelt mij. Aaaahhhhh, zo zit dat!" Je innerlijke ezel

Inkijken

Tijdelijk niet verkrijgbaar

Ja, ik wil het boek Prikkel jezelf / PR ezel €25,- (inclusief verzending van €3,95)

U ontvangt een mailtje zodra het boek verzonden is.

Alvast bedankt voor uw bestelling!


De onmeetbare waarheid Waarom zijn er geldboetes Hoe ontstaat je mening? Lach als een Boeddha Zeehondje knuppelaars Imperfectie is perfectie

Nieuwsbrief

Blijf up-to-date en schrijf je in voor de nieuwsbrief!