Camera houdt je in de gaten PRIVACY?!


Leren negeren - Handleiding voor de Mens

Leren negeren - Handleiding voor de Mens

Hieronder vind je een stukje uit de Handleiding voor de Mens: Wat je eigenlijk wel weet, maar maar al te graag vergeet.Leren negeren


Door de steeds maar groeiende hoeveelheid informatie die op ons afkomt, zijn we naast het denken in hokjes ook heel goed gaan leren te negeren.

We hebben zoveel vertrouwen in onszelf, dat we allerlei zaken in de lade "onbelangrijk" en de lade "weet-ik-al-lang" plaatsen. We denken veel al te weten en geven veel zaken niet de aandacht die ze verdienen.

Leren negeren - Handleiding voor de Mens

We hebben al genoeg aan ons hoofd en sluiten ons dus graag af. Of je dat nu doet door hersenloze televisie te kijken, te gamen, alleen nog maar over straat te gaan met je koptelefoon op, of alleen nog maar oog te hebben voor je mobieltje. Het zijn allemaal manier om de realiteit te ontvluchten, je af te sluiten en je veilig te voelen.

Het zijn allemaal manier om de realiteit te ontvluchten, je af te sluiten en je veilig en vertrouwt te voelen.

Geplaatst: 2014 - Sietse Visser


Reageren?

Heeft u een interessante toevoeging, opmerking, grammaticafout (sorry!) of bent u het absoluut niet eens met wat hier staat? Laat een berichtje achter en wellicht verwerk ik het als aanvulling onder het artikel. Ontvangt u graag een reactie, vul dan ook uw e-mailadres in (maar niet noodzakelijk).

Ook prikkelend?