• Ik heb je boekje gelezen, fantastisch, fantastisch! Zennu Haile Michael

  • Een echte aanrader! Veel scherpe observaties en interessante visies...en goed geschreven!Gerard Buijze

  • Ik vind dat je een hele leuke, frisse manier van werken en schrijven hebt, zowel het boekje als je website, je kleurgebruik. Uniek, leuk om te zien.Sanny

  • Heb je boekje Handleiding voor de Mens gelezen, leuk, grappig, herkenbaar en to the point. Dank!Suzanne Koenders

  • Een heel leuk boekje met stof tot nadenken. Iris Roeters

  • Een verrassend boekje, om steeds even uit te lezen, te laten bezinken, te bespreken en over na te denken... Arrien van Prooijen

Voor wie?

Een Handleiding voor de Mens? Die heb jij natuurlijk niet nodig, maar sommige dingen zijn zo gewoon, dat je je er niet altijd van bewust bent.

De Handleiding voor de Mens is speciaal voor jou geschreven. Duidelijk & toegankelijk zet dit boekje van 56 pagina's je aan het denken. Kort, maar krachtig in een artistiek jasje, mooi gedrukt op zakformaat (A6).

Waarom een Handleiding voor de Mens?

Omdat een handleiding bij het product van de liefde geen overbodige luxe is.

Jij bent jezelf, toch?

Jij bent jezelf. Jij ben een uniek mens. Je maakt wel eens een foutje, maar je bedoelt het goed! Het voorgaangde kun je toepassen op ieder mens, ze zullen zich er (bijna) allemaal in kunnen vinden.
Toch als we zelf naar "andere mensen" kijken komen we regelmatig tot andere conclusies. We zien mensen die anderen nadoen, mensen die zich gedragen als stereotypen, mensen die opzettelijk fouten maken of mensen die voornamelijk "slechte" intenties lijken te hebben.

Maar is dat zo? Of moeten we eerst even naar binnen kijken, om onszelf beter te begrijpen?

En wie ben jij?

Het is je vast wel eens gevraagd, en... wat is daarop jouw antwoord? Weet je naast jouw naam, beroep en je familie eigenlijk wel wie je bent?

Kort maar krachtig zet de "Handleiding voor de Mens" je op een creatieve manier aan het denken over jezelf en je medemensen door een mengeling van psychologie, filosofie en humor.

Nature Runs Wild

Creatieve uitspattingen in een komisch sausje

Nature Runs Wild is opgezet als uitlaatklep voor creatief inhoudelijk (en soms idealistische) uitspattingen met een komisch sausje, om je aan het denken te zetten en de wereld in verschillende perspectieven te bekijken.

Discommunicatie & onwetendheid

In onze prachtige wereld zijn nog veel onopgeloste problemen. En waarom? Omdat we niet goed communiceren, omdat we allemaal net even anders denken en elkaar niet begrijpen. Onze waarheid is de waarheid. Door deze discommunicatie onstaan alleen maar nieuwe problemen i.p.v. oplossingen.

Jezelf begrijpen is de oplossing!

En wat kunnen jij en ik daar aan doen? Gewoon, jezelf begrijpen! Wanneer je jezelf beter begrijpt, kun je anderen ook beter begrijpen, samen beter communiceren en problemen oplossen.

Groei voorbij jezelf!


NatureRunsWild.com

NRW op Twitter


Bestellen

Veilig betalen via iDEAL.
Betaling met Bitcoin mogelijk.
Uw Handleiding voor de Mens wordt binnen 24 uur verzonden!

Ook leuk als cadeau!

Sorry, niet langer verkrijgbaar.