Camera houdt je in de gaten PRIVACY?!


Schatje!?!

In context

Het onderstaande schreef ik n.a.v. een onzinnige "social-media-discussie" over dat het woord "vagina" te vrouwelijk zou zijn en daarom de term "voorgat" gebruikt zou moeten worden, zodat er niemand ter wereld gekwetst zou kunnen worden.

Seksisme is niet leuk, maar doorgedraait anti-seksisme ook niet. Maar waar ligt de juiste balans? Hoe ver wil je gaan?

Onderstaande kun je het beste in je hoofd lezen met een boze geïrriteerde vrouwenstem (of de stem van een mens met voorgat, om het even politiek correct te zeggen).

schatje

"Schatje, schatje? Ik ben toch geen doos vol materialistisch goud en wat juwelen! Als je wilt dat ik schriftelijk toestemming verleen om jouw voorstok in mijn voorgat in- en uit te parkeren, dan moet je mij niet verlagen tot je schatje!"

"Maar liefje, we hebben toch al jarenlang een relatie?"
"Noem me geen liefje, dat klinkt zwak en is een verklein woord om mij onderdanig te maken!"

"Maar bloempje, zo bedoel ik het toch niet!"
"Je leert ook nooit om perfect te zijn, nog steeds een verklein woord en ik ben een volwaardig mens, geen stomme plant!"


Voor wie zich door alles persoonlijk gekwetst voelt en wie met iedereen en alles rekening wilt houden, is er maar één ultieme oplossing: zwijgen!

Dan kan de rest van ons weer verder met groeien en bloeien!Geplaatst: 24-08-2018 - Sietse Visser


Reageren?

Heeft u een interessante toevoeging, opmerking, grammaticafout (sorry!) of bent u het absoluut niet eens met wat hier staat? Laat een berichtje achter en wellicht verwerk ik het als aanvulling onder het artikel. Ontvangt u graag een reactie, vul dan ook uw e-mailadres in (maar niet noodzakelijk).

Ook prikkelend?