Camera houdt je in de gaten PRIVACY?!


Omgekeerde boerka

Omgekeerde boerka

De moderne man weet zijn eigendom te beschermen. Je fiets zet je op slot, je auto voorzie je van een alarm en om je huis zet je een hek met prikkeldraad en beveiligingscamera's. Maar wat doe je met je vrouw? Die hijs je in een boerka, in de hoop dat niemand haar ziet, maar is dat effectief?

Een boerka wekt zeker geen lust op, maar een boerka verstopt slechts het lichaam van de vrouw. Het belangrijkste van de vrouw blijft naakt in zicht. De poorten naar de ziel staan wagenwijd open, iets dat zeker bij gelovigen gevoelig zou moeten liggen. De westerse vrouw heeft daar al lang een oplossing voor gevonden. Zij geven zich volledig bloot voor aandacht, maar zij verstopt de toegang tot hun ziel graag achter een zonnebril, als een soort omgekeerde boerka.Geplaatst: 16-07-2016 - Sietse Visser


Reageren?

Heeft u een interessante toevoeging, opmerking, grammaticafout (sorry!) of bent u het absoluut niet eens met wat hier staat? Laat een berichtje achter en wellicht verwerk ik het als aanvulling onder het artikel. Ontvangt u graag een reactie, vul dan ook uw e-mailadres in (maar niet noodzakelijk).

Ook prikkelend?