Camera houdt je in de gaten PRIVACY?!


Nationale rokjesdag

Nationale rokjesdag

Het is weer Nationale rokjesdag! Of... nouja, een aantal mensen roept dat via twitter. Het is de mooiste dag van het jaar, tenminste vanuit het mannelijke perspectief. De dames, waar het uiteindelijk om draait op rokjesdag, zijn wat meer verdeeld. Is het te koud, te sexy, te religieus gevoelig of te ouderwets? Of doen we maar gewoon waar de mannen om vragen?

Omgekeerde bloem

Maar misschien ligt het dieper in onze natuur. De lente begint en de bloemetjes komen uit. Als de lente begint, trekken sommige dames een omgekeerde bloem aan. Of het nu seksistisch is, de vrouwtjes gewoon wat mannelijke aandacht willen of wat de reden ook moge zijn dat maakt niet uit. Bloemen zijn gewoon mooi, ook zonder reden.

Sommige zaken zijn nou eenmaal belangrijk

Sommige zaken zijn belangrijk in onze wereld, één daarvan is Nationale Rokjesdag. Waarom is dit zo belangrijk? Nou, wij mannen houden nou eenmaal van rokjes en andere vrouwelijke verleidingen. Én onze wereld is een mannenwereld, dus de wetenschappelijke formule is compleet.

De schoonheid van dingen bestaat in de geest die ze beschouwt. David Hume

Geplaatst: 11-04-2016 - Sietse Visser


Reageren?

Heeft u een interessante toevoeging, opmerking, grammaticafout (sorry!) of bent u het absoluut niet eens met wat hier staat? Laat een berichtje achter en wellicht verwerk ik het als aanvulling onder het artikel. Ontvangt u graag een reactie, vul dan ook uw e-mailadres in (maar niet noodzakelijk).

Ook prikkelend?