Camera houdt je in de gaten PRIVACY?!


Verkozen als BEST

Verkozen als BEST

Bedankt voor het stemmen allemaal! En als je niet gestemd hebt, ben ik zo ruimhartig om het je te vergeven. En de verliezers? Die zijn er niet, aangezien wij onszelf als enige kandidaat hebben ingeschreven. Gek? Nee! Zo gaat het wel vaker, maar meestal wat ingewikkelder.

Kennen we allemaal het misleidende "Gezondere keuze vinkje" nog... "Gemaakt" door een deel van voedingsmiddelenindustrie zelf. Wie kritisch is denkt misschien; "Hey, is dat geen belangenverstrengeling?". Nee, joh, wij doen het voor jou, de consument! En omdat jij zo belangrijk voor ons bent, willen wij dat het keurmerk zo professioneel en gecontroleerd mogelijk is. De enige manier om daar zekerheid in te krijgen is door het zelf te doen!

En zo is het "Als BEST verkozen door onszelf" keurmerk ontstaan. Is dat niet misleidend? Heb jij serieus tijd om daar over na te denken? Volgens mij begint "Oh Oh Daar Gaan We Weer" op televisie, ga maar snel kijken, want dat wil je niet missen! Kijk daar! Een rare vogel!

Verkozen als BEST

Geplaatst: 16-11-2016 - Sietse Visser


Reageren?

Heeft u een interessante toevoeging, opmerking, grammaticafout (sorry!) of bent u het absoluut niet eens met wat hier staat? Laat een berichtje achter en wellicht verwerk ik het als aanvulling onder het artikel. Ontvangt u graag een reactie, vul dan ook uw e-mailadres in (maar niet noodzakelijk).

Ook prikkelend?