Camera houdt je in de gaten PRIVACY?!


Donaties

Nature Runs Wild bestaat al vanaf 2012, gratis en speciaal voor jou... nouja en omdat ik het zelf leuk vind om te doen natuurlijk! Daarvoor had ik ook al een soort eigenzinnige projectjes, maar Nature Runs Wild is daarvan wel het langstlopend. Een leerzame reis waar ik vooral inzichten deel en mijn schrijven oefen. Dit alles op eigen kracht, een éénmens project, een uit de handgelopen hobby.

Dictator over eigen content

Omdat ik vrijwel alles zelf doe, investeer ik vooral tijd in de website en content. De Handleiding voor de Mens was een eerste uitprobeersel om ook wat inkomsten via Nature Runs Wild te generen. Dat lukte aardig, met zo'n 350 stuks verkocht (2017) (excl. familie en vrienden ;)). Alhoewel het maken van De Handleiding voor de Mens ook weer veel extra tijd en geld kostte, heeft het toch iets, opgeleverd en zichzelf financieel terugbetaald. Het 2e boek, Prikkel jezelf met BreinPrikkels / PR Ezel heeft het helaas een stuk minder goed gedaan, alhoewel ik zelf nog steeds tevreden ben met het resultaat. Er zijn nog genoeg plannen, nu nog tijd maken naast mijn "echte" werk.

Doneren?

Neem contact op, later volgt er een "tip" formulier of doneer eenvoudig via Bitcoin (en stuur een berichtje).

Bitcoin: 1E4HuggZ8NSTW8VrGkNzkA8zZCARh9q661

Een kennis van een kennis

Ken je iemand die mijn schrijfsels wel zou kunnen waarderen, iemand bij een grote (en vooral vrije) uitgever of iemand bij een blad dat nog gevuld moet worden? Ik ben je dankbaar als je mijn naam/website doorgeeft.

Of koop een boek!

Of 30. Naar de shopGeplaatst: - Sietse Visser


Reageren?

Heeft u een interessante toevoeging, opmerking, grammaticafout (sorry!) of bent u het absoluut niet eens met wat hier staat? Laat een berichtje achter en wellicht verwerk ik het als aanvulling onder het artikel. Ontvangt u graag een reactie, vul dan ook uw e-mailadres in (maar niet noodzakelijk).

Ook prikkelend?