Camera houdt je in de gaten PRIVACY?!


Citaten Socrates

Citaten Socrates

Gaat het over filosofie? Dan komt Socrates meteen achter de Griekse zuilen vandaan. Als één van de grondleggers van de westerse filosofie is Socrates meteen de bekendste filosoof uit de menselijke geschiedenis. Zijn wijsheid en logica wordt nog steeds veel gebruikt en geciteerd.

Acht niet hen hoog die al uw woorden en daden prijzen, maar hen die u welgemeend op uw fouten wijzen. Socrates Vertrouwen wordt verdiend met vele daden en kan met één daad verloren gaan. Socrates Het begin is het belangrijkste onderdeel van elk werk. Socrates Ik kan niemand iets leren, ik kan iemand alleen laten nadenken. Socrates Mijn geloof is dat het goddelijk is om niets te verlangen. Socrates Ment dient te eten om te leven en niet te leven om te eten. Socrates Degene die met het minst tevreden is, is het rijkst, want tevredenheid is de grootste schat. Socrates Je ziet de dingen niet zoals ze zijn, je ziet de dingen zoals je bent. Socrates Denk voor uzelf als u zichzelf wilt vinden. Socrates Ware kennis bestaat erin te weten dat men niets weet. Socrates

Geplaatst: - Sietse Visser


Reageren?

Heeft u een interessante toevoeging, opmerking, grammaticafout (sorry!) of bent u het absoluut niet eens met wat hier staat? Laat een berichtje achter en wellicht verwerk ik het als aanvulling onder het artikel. Ontvangt u graag een reactie, vul dan ook uw e-mailadres in (maar niet noodzakelijk).

Ook prikkelend?