• Mens: Inzicht, bewustzijn, psychologie
  • Maatschappij: Politiek, economie, groepsgedrag
  • Natuur: Milieu, dieren, planten
  • Wetenschap: Techniek, structuur, denken te weten
  • Spiritualiteit: Bewustzijn, geloof, oneindigheid
  • Kosmos: Universum, realiteit, samenhang
  • Overig: Past niet in een hokje

Het is bijna weer #DNDVIDNGEDH ! Ben jij er bij?

Het is bijna weer #DNDVIDNGEDH ! Ben jij er bij?

Bijna overal is ondertussen een dag voor. #earthday #girlsday2015 #rokjesdag. Bijna elke groepsbevolking, branche, ziekte, goed doel en elk huisdier, maar zijn er toch nog mensen en onderwerpen die buiten de boot vallen?
Uit grondig, niet nader te benoemen, onderzoek blijkt van wel en de oplossing daarvoor is; De Nationale Dag Voor Iedereen Die Nog Geen Eigen Dag Heeft. Omdat eigenlijk niemand daar op zit te wachten, hebben we er de afkorting #DNDVIDNGEDH van gemaakt. #DNDVIDNGEDH ziet er raar uit en trekt daardoor de aandacht. Je ziet #DNDVIDNGEDH voorbij komen en denkt "wat is dat voor iets raars" of "Mis ik iets? Snel even opzoeken".

En dan kom je hier uit... Verdwaalt op een rare site. Wellicht heb je je tijd verspilt door het bovenstaande te lezen, of je was voorbestemt om hier terecht te komen (en mijn boekje je kopen)... Eén ding is zeker, niets is wat het lijkt... Op iets lijken is namelijk niet iets zijn.

Eén ding is zeker, niets is wat het lijkt... Op iets lijken is namelijk niet iets zijn. NRW

Geplaatst: 23-04-2015 - Sietse Visser

Sietse Visser

Geschreven door:

Sietse Visser Natuur-afhankelijk vrijdenker

Door meer inzicht in jezelf te krijgen, krijg je ook meer inzicht in anderen. Hierdoor kunnen we samen beter communiceren en efficiënter voortgang boeken als mensheid. De allerbelangrijkste leraar, dat ben je uiteindelijk zelf!

Over Nature Runs Wild