Camera houdt je in de gaten PRIVACY?!


Het is bijna weer #DNDVIDNGEDH ! Ben jij er bij?

Het is bijna weer #DNDVIDNGEDH ! Ben jij er bij?

Bijna overal is ondertussen een dag voor. #earthday #girlsday2015 #rokjesdag. Bijna elke groepsbevolking, branche, ziekte, goed doel en elk huisdier, maar zijn er toch nog mensen en onderwerpen die buiten de boot vallen?
Uit grondig, niet nader te benoemen, onderzoek blijkt van wel en de oplossing daarvoor is; De Nationale Dag Voor Iedereen Die Nog Geen Eigen Dag Heeft. Omdat eigenlijk niemand daar op zit te wachten, hebben we er de afkorting #DNDVIDNGEDH van gemaakt. #DNDVIDNGEDH ziet er raar uit en trekt daardoor de aandacht. Je ziet #DNDVIDNGEDH voorbij komen en denkt "wat is dat voor iets raars" of "Mis ik iets? Snel even opzoeken".

En dan kom je hier uit... Verdwaalt op een rare site. Wellicht heb je je tijd verspilt door het bovenstaande te lezen, of je was voorbestemt om hier terecht te komen (en mijn boekje je kopen)... Eén ding is zeker, niets is wat het lijkt... Op iets lijken is namelijk niet iets zijn.

Eén ding is zeker, niets is wat het lijkt... Op iets lijken is namelijk niet iets zijn. NRW

Geplaatst: 23-04-2015 - Sietse Visser


Reageren?

Heeft u een interessante toevoeging, opmerking, grammaticafout (sorry!) of bent u het absoluut niet eens met wat hier staat? Laat een berichtje achter en wellicht verwerk ik het als aanvulling onder het artikel. Ontvangt u graag een reactie, vul dan ook uw e-mailadres in (maar niet noodzakelijk).

Ook prikkelend?