Zelfkennis kaarten

Graag deel ik mijn persoonlijke inzichten vanuit vele bronnen met je, maar inzichten zijn moeilijk te delen, deze moet je eigen zelf "krijgen" of "ervaren". Kennis kunnen we wel relatief makkelijk delen, maar deze moet je je uiteindelijk toch ook "eigen maken" om de kern van waarheid die ze bevatten te begrijpen. Deze zelfkennis-kaartjes kunnen wellicht daarbij helpen.

Nieuw op Nature Runs Wild, de kenniskaarten. Mijn doel met de Handleiding voor de Mens was om mensen geconcentreerde stukken filosofie, kennis en inzicht op een leuke creatieve en toegankelijke manier te presenteren. Hoe kan het nog beter, hoe kan het nog geconcentreerder en toegankelijker? Simpelweg een idee presenteren op één kaartje. Eén kaartje dat je kennis, of een idee presenteert dat je hopelijk tot inzicht brengt, je aan het denken zet of je perspectief verbreed.

Kort door de bocht?

Maar waar blijft dan de diepgang? Daar mag je deels zelf voor zorgen, door niet alleen kennis te consumeren, maar ook te herkauwen met je eigen brein. Neem niets van mij aan, maar denk voor jezelf. Daarnaast zal elke kaart gelinkt worden met informatie op de website, zodat je een concept ook uitgebreider terug kunt vinden.

Nu nog alleen digitaal, later ook als fysieke kaarten beschikbaar. Geïnteresseerd? Laat het even weten!
Meer info volgt...


Toelichting kenniskaart

Nieuwsbrief

Blijf up-to-date en schrijf je in voor de nieuwsbrief!